Uvjeti korištenja - politika kolačića

Autorska prava - Svi sadržaji objavljeni na ovom web podliježu zaštiti autorskih prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web i sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Kolačići (en. cookies) su mali paketi podataka poslani sa poslužitelja na računalo Korisnika, a služe kao anonimni identifikator te omogućuju prikupljanje statističkih podataka o ponašanju Korisnika na mrežnom sjedištu (npr. na kojim dijelovima mrežnog sjedišta se korisnici zadržavaju najduže, a gdje najkraće), koji se Internet preglednik (npr. Internet Explorer, Opera, Safari, Google Chrome, Firefox) koristi i slično.

Kolačić dozvoljava internetskoj stranici da pamti akcije posjetitelja iz njegovih posjeta. Najčešće razlozi upotrebe kolačića su identifikacija korisnika, pamćenje preferencija korisnika, pomoć pri unosu ili pregledu sadržaja koji je već unašan u prijašnjim posjetima, skupljanje podataka za analize i promotivne kampanje.

Prilikom uporabe kolačića određeni podatci se prikupljaju automatski s Vašeg računala pri dolasku na naše stranice. Ti podaci mogu uključivati i IP adresu, datum i vrijeme pristupa, podatke o vrsti računala, operativnog sustava, pretraživaču koji koristite, verzijama programa kao i jezičnim postavkama vašeg računala. Pristupom na samu stranicu vidjet ćete obavijest o korištenju kolačića koji prikupljaju ove podatke te pritiskom na polje „slažem se“ dajete nam privolu za prikupljanje tih podataka. Ako na stranicama ne pristajete dati privolu ti podaci neće biti prikupljani, pohranjeni i obrađivani.

Kolačići od prve strane koji dolaze sa internet stranice koju ste posjetili mogu biti privremeni i stalni. Takvi kolačići omogućuju web stranici da sprema podatke koji se koriste kada korisnik ponovo posjeti web stranicu. Kolačići s treće strane su kolačići koji dolaze s vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće (ti servisi su Facebook, Instagram, Google analytics, AdWords... )

Vi kao korisnik u svakom trenutku možete kolačiće obrisati ili postaviti u pregledniku zabranu upotrebe kolačića.

Vama dostupne opcije: u postavkama pretraživača možete odrediti koje kolačiće želite prihvatiti, a koje odbiti. Mjesto uređivanja postavki ovisi o vrsti pretraživača. Ako odlučite da ne želite prihvatiti kolačiće sa san-nekretnine.hr internetske stranice postoji mogućnost da nećete moći koristiti određene funkcije.

Preferencije i postavke kolačića mogu biti različite, ovisno o uređaju, operativnom sustavu i Internet pretraživaču koji koristite. Za više informacija posjetite www.allaboutcookies.orgwww.youronlinechoices.eu


OBAVIJEST O PROMJENAMA I KONTAKT

Zadržavamo pravo izmjene ili ažuriranja  Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Svaka promjena naše politike zaštite privatnosti biti će objavljena na našoj web stranici.
Za pitanja i komentare možete nas kontaktirati na sljedećoj e-mail adresi info@san-nekretnine.hr, putem telefona +385 91 257 2196, ili na adresu SAN POSREDOVANJE D.O.O, Avenija Dubrovnik 10, 10000, Zagreb.