O nama

SAN nekretnine je profesionalna agencija za nekretnine u Hrvatskoj koja povezuje investitore, najmodavce i stanare s nekretninama dostupnim za prodaju ili iznajmljivanje. Mi smo savršeno odabir za početak Vaše potrage za idealnom nekretninom ili za prodajom vlastite. SAN nekretnine ovlašteni je posrednik za pružanje usluga u poslovanju nekretninama. Naši članovi i suradnici su licencirani agenti s dugogodišnjim iskustvom. Ovlašteni smo za posao posredovanja nekretninama te smo upisani u Registar posrednika pri HGK. Bavimo se prodajom i iznajmljivanjem privatnih i poslovnih nekretnina. 

Kroz višegodišnje iskustvo, agencija SAN nekretnine iza sebe ima mnogo uspješnih suradnji u području prodaje i kupovine nekretnina. Nudimo najviše standarde usluge i njegujemo profesionalan odnos prema klijentima i poslovnim partnerima. Pratimo promjene na tržištu nekretnina i konstantno se educiramo kako bi bili još uspješniji. Isporučujemo iznimnu uslugu najbolje vrijednosti na zadovoljstvo naših klijenata i suradnika. Stručno osoblje s višegodišnjim iskustvom rado će Vas savjetovati oko formalnosti u raznim postupcima poput procjene i vrednovanja nekretnina.


Vizija

Naša vizija je biti vodeći pružatelj usluga u prometu nekretninama. Dosljedno razvijamo suradnička partnerstva temeljena na transparentnosti i međusobnom povjerenju koja su nužna u izgradnji trajnih odnosa s klijentima. Proširujući naše poslovanje predani smo ovim načelima koja godinama služe našoj tvrtki i klijentima.


Misija

Posvećeni smo ostvarenju naše vizije stvaranjem energičnog i pozitivnog radnog okruženja usmjerenog na ulaganje, na rezultate i u konačnici na razvoj dugoročnih odnosa. Svoj uspjeh mjerimo rezultatima koje pružamo klijentima. Naša etika temelji se na predanom pružanju vrhunske korisničke usluge prilagođene pojedincima te kombiniranju poduzetničkog duha.


Naš tim

Peđa Kovačević je iskusan agent za nekretnine s 11 godina iskustva u industriji.
Ima široko znanje o tržištu nekretnina i upoznat je sa svim aspektima poslovanja nekretninama. Njegova stručnost i angažiranost pomažu mu u pružanju usluga visoke kvalitete, od prvog susreta sa klijentom do završetka transakcije.
Posjeduje odlične prezentacijske i prodajne vještine, izražene sposobnosti zapažanja detalja, te razumije važnost načela povjerljivosti i nepristranosti u obavljanju posla.
Uvijek pronalazi kreativne načine da najbolje predstavi nekretninu koja se prodaje, kako neposredno kupcu tako i kroz različite medije u kojima se ona oglašava.
Kako bi pružio najbolju uslugu konstantno ulaže u vlastiti profesionalni razvoj. Prati trendove nekretnina i najnovije teme povezane sa njima, te je uvijek u toku sa svim najvažnijim događanjima iz svijeta nekretnina. Vrsni je znalac kretanja lokalnog tržišta nekretnina.
Peđa je uspješno vodio mnoge transakcije kupovine, prodaje i najma nekretnina. Njegova sposobnost da učinkovito komunicira sa klijentima i razumije njihove potrebe omogućila mu je stvaranje dugoročnih i uspješnih poslovnih odnosa. Poznat je po svom posvećenom i profesionalnom pristupu radu, a klijenti cijene njegovu iskrenost i poštenje.
Svojim iskustvom i znanjem, postao je lider u industriji nekretnina i stručnjak na kojeg se klijenti mogu uvijek osloniti.

Sanela Alić 
Sanela Alić ima 12 godina iskustva u posredovanju nekretninama, a svojim klijentima nudi personalizirani pristup i visoku razinu profesionalnosti. Kao stručnjakinja u svom području, Sanela razumije da svaka nekretnina i svaki klijent zahtijevaju jedinstven pristup i pažljivo planiranje kako bi se osiguralo uspješno poslovanje.
Njezina sposobnost da procijeni potrebe klijenata i prilagodi se njihovim zahtjevima u kombinaciji s njezinim profesionalnim pristupom i stručnim znanjem, omogućuje joj da učinkovito posreduje u prodaji ili kupnji nekretnina. Njezini klijenti mogu biti sigurni da će imati podršku i savjetovanje tijekom cijelog procesa transakcije, što ju čini idealnim partnerom za poslovanje s nekretninama.
Sanela je izgrađivala svoju karijeru i reputaciju na temelju vrhunske usluge i osobnog pristupa svakom klijentu. Njezin uspjeh u poslovanju nekretninama temelji se na povjerenju koje je stvorila sa svojim klijentima, te na njihovom povratku kao stalnih klijenata ili preporukama koje su davali svojim obiteljima i prijateljima. Sanela vjeruje u dugoročne odnose s klijentima i uvijek stavlja njihove interese na prvo mjesto.
Ako trebate usluge agenta za nekretnine, Sanela Alić je pouzdan i iskusan stručnjak koji će vam pomoći u svakoj fazi transakcije i osigurati da dobijete najbolje moguće iskustvo.

 

Osnovni podaci:
Naziv: SAN POSREDOVANJE d.o.o. za nekretnine
Skraćeni naziv: SAN POSREDOVANJE d.o.o.
Sjedište: AVENIJA DUBROVNIK 10, ZAGREB
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Zagreb, broj upisa: 081365467
OIB: 64378807691
Transakcijski računi i nazivi banaka: HR0924840081135200887, Raiffeisen bank Austria d.d.
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna
Članovi uprave: Peđa Kovačević, Sanela Alić